
Produkcja
Podczas produkcji produktów marki „Dobrodiya” kierujemy się głównymi zasadami pracy – zapewnienie wysokiej jakości naszych produktów poprzez wykorzystanie wyłącznie naturalnych składników (surowce, przyprawy i dodatki).
Produkty marki „Dobrodiya” są wytwarzane w zautomatyzowanym kompleksie produkcyjnym w obwodzie Czernihowskim, który został uruchomiony w Maju 2018 roku.
Zakład jest wyposażony w innowacyjny sprzęt techniczny szwajcarskiej firmy Buhler AG – lidera branży. Jest to jedno z najpotężniejszych i najnowocześniejszych przedsiębiorstw produkujących płatki zbożowe i produkty na ich bazie na terenie Ukrainy i w Europie.


Kontrola jakości

Wszystkie surowce i produkty marki „Dobrodiya” przechodzą rygorystyczną kontrolę jakości.
Przeprowadzamy ponad 1000 badań laboratoryjnych w naszych własnych oraz akredytowanych laboratoriach krajowych i europejskich.
Ocena jakości i bezpieczeństwa odbywa się na wszystkich etapach produkcji – od kontroli gleby, materiału siewnego, surowców, aż po pakowanie, przechowywanie i transport gotowych produktów.
Zakład „Dobrodiya Foods” jest certyfikowany zgodnie z systemem FSSC 22000, HALAL, KOSHER oraz GLUTEN FREE, co pozwala na eksport produktów do większości krajów świata.

bez glutenu

bez cukru

bez sztucznych dodatków
CERTYFIKATY
FSSC 22000
HALAL
Organic
AOECS
KOSHER




