Produkcja
Podczas produkcji produktów marki „Dobrodiya” kierujemy się głównymi zasadami pracy – zapewnienie wysokiej jakości naszych produktów poprzez wykorzystanie wyłącznie naturalnych składników (surowce, przyprawy i dodatki).
Produkty marki „Dobrodiya” są wytwarzane w zautomatyzowanym kompleksie produkcyjnym w obwodzie Czernihowskim, który został uruchomiony w Maju 2018 roku.
Zakład jest wyposażony w innowacyjny sprzęt techniczny szwajcarskiej firmy Buhler AG – lidera branży. Jest to jedno z najpotężniejszych i najnowocześniejszych przedsiębiorstw produkujących płatki zbożowe i produkty na ich bazie na terenie Ukrainy i w Europie.
Kontrola jakości
Wszystkie surowce i produkty marki „Dobrodiya” przechodzą rygorystyczną kontrolę jakości.
Przeprowadzamy ponad 1000 badań laboratoryjnych w naszych własnych oraz akredytowanych laboratoriach krajowych i europejskich.
Ocena jakości i bezpieczeństwa odbywa się na wszystkich etapach produkcji – od kontroli gleby, materiału siewnego, surowców, aż po pakowanie, przechowywanie i transport gotowych produktów.
Zakład „Dobrodiya Foods” jest certyfikowany zgodnie z systemem FSSC 22000, HALAL, KOSHER oraz GLUTEN FREE, co pozwala na eksport produktów do większości krajów świata.
bez glutenu
bez cukru
bez sztucznych dodatków